تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي

زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,شيرين کننده هاي مصنوعي,دانلود زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي ,دانلود تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,دانلود شيرين کننده هاي مصنوعي

دانلود ، در قالب word قابل ویرایش و در 22 صفحه. توضیحات: حتماً تاکنون با محصولات غذايي که با برچسب بدون قند (sugar free) در بازار فروخته مي شوند، برخورد کرده ايد. در اين محصولات به جاي شکر از شيرين کننده هاي مصنوعي نظير آسپارتام استفاده مي شود. امروزتحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي|35019451|golden|زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,شيرين کننده هاي مصنوعي,دانلود زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي ,دانلود تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي,دانلود شيرين کننده هاي مصنوعي
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع تحقیق زيان هاي شيرين کننده هاي مصنوعي می باشد.

دانلود ،در قالب word قابل ویرایش و در 22 صفحه.
توضیحات:حتماً تاکنون با محصولات غذايي که با برچسب بدون قند (sugar free) در بازار فروخته مي شوند، برخورد کرده ايد. در اين محصولات به جاي شکر از شيرين کننده هاي مصنوعي نظير آسپارتام استفاده مي شود. امروزه آسپارتام در بيش از 6 هزار محصول غذايي شامل انواع نوشيدني، دسر، ماست، آدامس و برخي ويتامين ها که با عنوان کم کالري يا رژيمي فروخته مي شوند، استفاده مي شود و حدود 200 ميليون مصرف کننده در دنيا دارد. اما چون در دماي بالا به آمينواسيدهاي سازنده تجزيه مي شود، براي پخت مناسب نيست.آسپارتام در سال 1965 کشف شد و از آنجايي که در غلظت هاي معمولي 200 بار شيرين تر از شکر است و کالري کمي دارد به عنوان جايگزين شکر براي افراد ديابتي مورد توجه قرار گرفت. اما استفاده از اين شيرين کننده به دلايل خطرات احتمالي که براي انسان دارد مورد بحث هاي زيادي قرار گرفته است.انواع شیرین کننده های رژیمیشيرين كننده های رژيمی به دو دسته كالری زا و غير كالری زا تقسيم می شوند.شیرین کننده های کالری زاو...