بررسی آمادگی الکترونیکی، ساختار و چهارچوب ارزیابی و مدلهای آنبررسی آمادگی الکترونیکی, ساختار و چهارچوب ارزیابی و مدلهای آن
فرمت فایل: word تعداد صفحات: 237 فهرست مطالب 1- مقدمه 1 -1- چكيده 1-2- روش تحقیق 1 -3- مفهوم آمادگی الکترونیکی 1 -4- تعاريف آمادگی الکترونيکی 1 -5- اهداف آمادگی الکترونیکی 1 -6- فرايند توسعه آمادگی الکترونيکی در يک کشور 1-7- ضرورتها و روشهاي ارزيابي بررسی آمادگی الکترونیکی، ساختار و چهارچوب ارزیابی و مدلهای آن|30020466|golden|بررسی آمادگی الکترونیکی, ساختار و چهارچوب ارزیابی و مدلهای آن
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع بررسی آمادگی الکترونیکی، ساختار و چهارچوب ارزیابی و مدلهای آن می باشد.
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: 237
فهرست مطالب
1- مقدمه
1 -1- چكيده
1-2- روش تحقیق
1 -3- مفهوم آمادگی الکترونیکی
1 -4- تعاريف آمادگی الکترونيکی
1 -5- اهداف آمادگی الکترونیکی
1 -6- فرايند توسعه آمادگی الکترونيکی در يک کشور
1-7- ضرورتها و روشهاي ارزيابي آمادگي الكترونيكي
1-8- اهميت ارزيابي آمادگي الكترونيكي
1-9- ضرورتهاي آمادگي الكترونيكي
1 -10- مؤلفههاي آمادگي الكترونيكي
1 -11- عناصر مؤثر در آمادگی الکترونیکی
1 -12- مزایای آمادگی الکترونیکی
1-13- موانع تحقق آمادگي الكترونيكي
1-14- گزارش اجلاس جهاني اقتصاد
1-15- رتبه بندي اكونوميست اينتليجنس
1 -16- جامعه اطلاعاتی
1-17- فناوري مولد ) جامعه صنعتي(
2- ساختار کلی یا چهار چوب ارزیابی آمادگی الکترونیکی
2 -1- قابلیت های دسترسی به زیر ساخت
2 -2- ظرفیت های بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات
2 -3- فرصت های ارزش زا
3- شناسايي مدلهاي آمادگي الكترونيكی و استخراج معيارهاي آن
3-1- معيار هاي کلان سنجش آمادگي الكترونيكي
3 -2- بررسی کلی مدلهاي ارزيابي آمادگي الکترونيکي
3 -3- مدل CSPP
3 -4- مدل McConnel International 66
3 -5- مدل CID
3 -6- مدل APEC
3-7- مدل EIU
3 -8- مدل Mosaic
3 -9- مدلITU
3-10- مدل CIDCM
3-11- مدل هيكس
3-12- مدل MIT
3-13- متدولوژي های مورد استفاده مدلها
3-14- دسته بندی مدلها در جامعه و اقتصاد الکترونیک
4 - بررسی آمادگي الکترونيکي به تفکیک حوزه ها
4-1- آمادگی الکترونیکی در بنگاههای کوچک و متوسط
4-2- آمادگي الكترونيكي در تجارت الكترونيك
4-3- بررسي مدل هاي آمادگي الكترونيكي در تجارت الكترونيك
4-4- آمادگي الكترونيكي در سطح سازمانها
4-5- معيار هاي ارزيابي آمادگي الكترونيك ساز مان ها در ايران
4 -6- مقایسه وضعیت آمادگی الکترونیکی در 2007 و 2008
4-7- مقايسه وضعيت آمادگي الكترونيكي در 2008 و 2009
5- ارائه معیارهای بهینه برای کشور به تفکیک حوزه ها
5-1- سازمان هاي دولتي
5-2- سازمانهاي تجاري
5-3- بنگاههاي اقتصادي
5-4- جامعه اطلاعاتي
6- جمع بندی نهایی
7- منابع
1- مقدمه
آمادگي الكترونيكي توانايي پذيرش و به كارگيري فناوري اطلاعات در جوامع بوده و داراي چهار مؤلفهء بنگاههاي اقتصادي، شهروندان، زيرساختها و دولتها است. اهميت ارزيابي الكترونيكي در تبيين تفاوت كشورهاي مختلف در ميزان بهرهگيري از فناوري اطلاعات و ارتباطات و ايجاد شكاف ديجيتالي است. اهداف اقتصادي همچون حفظ توان رقابت ديجيتالي، ايجاد زيرساختهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات، گسترش كاربردهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات در راستاي توسعه توان اقتصادي و گسترش سرمايهگذاري خارجي و اهداف اجتماعي همچون كاهش شكاف ديجيتالي، بهرهمندي افراد و سازمانها از اطلاعات كيفي و ايجاد اعتماد در مشتريان از جمله دستاوردهاي آمادگي الكترونيكي به شمار ميروند.] [
براي ارزيابي آمادگي الكترونيكي مدلهاي متفاوتي از جمله: MOSAIC، APEC، CID، CSPP، EIU ، ITU و... وجود دارند كه هر كدام شاخصها و روشهاي متفاوتي را براي سنجش آمادگي الكترونيكي ارائه ميدهند.
چكيده
منظور از آمادگي الكترونيكي (E – Readiness) توانايي پذيرش، استفاده و بهكارگيري فناوري اطلاعات و كاربردهاي مرتبط با آن در جوامع ميباشد. عوامل متعددي بر چگونگي استفاده از فناوري اطلاعات و سطح آمادگي الكترونيكي جوامع تأثیرگذار است. مطالعهء چگونگي بهكارگيري اين فناوري در كليه زمينههاي اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي جوامع حائز اهميت است. در اين راستا ارزيابي آمادگي الكترونيكي جوامع و سازمانها براي استفاده مؤثر از اين فناوري مقدمهء برنامهريزي بهينه به منظور نيل به اهداف سازماني است.
كلمات كليدي: e readiness ، فناوري اطلاعات، ارزيابي، زير ساخت، شكاف ديجيتالي، مدل، شاخص
روش تحقیق
روش تحقیق این پروژه با توجه به شکل ذیل عبارتست از:
1- مطالعه اسناد: به صورت موردی برخی از پروژه ها و اسناد در این زمینه بررسی شده است؛ که منابع آنها مجلات، اینترنت، اسناد کتابخانه ای، پروژه های انجام شده در این زمینه و ... می باشد.
2- Benchmarking: الگوبرداری (Benchmarking) روشی سیستماتیک است که سازمانها بوسیله آن میتوانند فعالیتهای خود را بر اساس بهترین صنعت یا سازمان اندازهگیری و اصلاح کنند ؛ این روش با فراهمسازی چارچوبی برای سازمانها که بوسیله آن فعالیتهای بهترین سازمان مشخص گردیده است و تشخیص وجوه تمایز سازمان موجود با بهترین سازمان ، نشان میدهد که چگونه میتوان شکافهای موجود را پر کرد .
3- دریافت مشاوره: با راهنمایی های استاد راهنما و برخی اساتید دیگر در این زمینه، مسیر پروژه تعیین شد.
4- استخراج نتایج: در این مرحله پس از بررسی اسناد جمع آوری شده و همچنین راهنمایی های اساتید ارجمند نتایجی در این مرحله استخراج شده است.
5- ارائه مدلها: با تجزیه و تحلیل نتایج مدلهایی در جهت رسیدن به آمادگی الکترونیکی دسته بندی و ارائه شد.
6- ارائه معیارها: برای رسیدن به آمادگی الکترونیکی نیازمند معیارهایی می باشد، تا منطبق با آنها در راستای مدل مربوطه بتوان به آمادگی الکترونیکی در جامعه رسید.
7- مدل بهینه: با بررسی مدلها و معیارهای بدست آمده در حوزه های مختلف( سازمانهای دولتی، بنگاههای اقتصادی و ...) مدل بهینه در هر حوزه تعیین شد.
تعاریف
در اين بخش به تعريف و مفهوم كلي آمادگي الكترونيكي، ضرورت های آمادگی الکترونیکی ،مزایای آمادگی الکترونیکی و .... خواهيم پرداخت. آمادگي الكترونيكي داراي مدل هاي اندازه گيري متفاوتي مي باشد، كه هر كدام از اين مدل ها به صورت مجزا تعريف واحدي را از آمادگي الكترونيكي ارائه مي دهند. در فصلهای بعدی نیز به این عناوین خواهیم پرداخت.
مفهوم آمادگی الکترونیکی
آمادگي الکترونيکي عبارت است از مجموعه شاخص هاي استاندارد و مورد تائيد سازمان هاي بين المللي در مورد توانمندي ها، امکانات و سرمايه گذاري هاي يک کشور، شهر يا شرکت در زمينه فناوري اطلاعات که نماينده حجم تلاش ها و پيشرفت هاي آن محيط براي کاربردي تر کردن فناوري اطلاعات است.
گروه همكاريهاي اقتصادي آسيا و اقيانوسيه (APEC) كشوري را آماده الكترونيكي ميداند كه داراي تجارت آزاد، صنعت قانونمند، سهولت در صادرات و هماهنگ با استانداردهاي دولتي و توافقنامههاي تجاري است.
مطابق تعريف ارائه شده در پروژه سياستگذاري سيستمهاي كامپيوتري (CSPP) يك جامعه آماده از لحاظ الكترونيكي، جامعهاي است كه داراي سرعت بالاي دسترسي به شبكه در يك بازار رقابتي، دسترسي و استفاده پايدار از فناوري اطلاعات و ارتباطات در مدارس، ادارات دولتي، بنگاههاي اقتصادي، خانهها و مراكز بهداشتي است. در چنين جامعهاي امنيت و حريم خصوصي افراد هنگام بهرهگيري از روشهاي الكترونيكي تامين شده و سياستهاي دولتي از كاربري و اتصال به شبكههاي كامپيوتري حمايت ميكنند.
براساس اين تعريف ميزان نفوذ فناوري اطلاعات و ارتباطات درخانهها، بنگاههاي اقتصادي، مراكز بهداشتي و درماني و ادارات دولتي مبناي ارزيابي آمادگي الكترونيكي يك جامعه قرار ميگيرد.
طبق تعريف مركز توسعه بينالمللي در دانشگاه هاروارد (CID) يك جامعه آماده از لحاظ الكترونيكي مجهز به زيرساختهاي فيزيكي ضروري فناوري اطلاعات و ارتباطات مانند شبكه مخابراتي با پهناي باند وسيع، دسترسي مطمئن و قيمت مناسب است. فناوري اطلاعات و ارتباطات در جوانب مختلف چنين جامعهاي درآميخته است. در چنين جامعهاي روشهاي الكترونيكي در تجارت به كارگيري شده و داراي بازار فناوري اطلاعات و ارتباطات مناسبي است، در زمينههاي اجتماعي و فرهنگي، داراي محتويات بومي و غني و سازمانهاي برخط است. فناوري اطلاعات و ارتباطات در زندگي روزمره به كار ميرود و در مدارس تدريس ميشود، در بخشهاي دولتي، خدمات دولت الكترونيكي به كارگيري ميشود. همچنين داراي صنعت رقابتي قوي در عرصه مخابرات، قوانين مستقل، امكان دسترسي جهاني و بهرهبرداري از تجارت و سرمايهگذاري خارجي است.
به عنوان آخرين تعريف طبق نظر موسسه بينالمللي مككونل آمادگي الكترونيكي به عنوان توانايي يك كشور در زمينه بهرهبرداري از اقتصاد ديجيتال تعريف ميشود.] [
طبق تعاریف بالا آمادگي الکترونيکي شامل مجموعه شاخص هاي استاندارد و مورد تاييد سازمان هاي بين المللي در مورد توانمندي ها، امکانات و سرمايه گذاري هاي يک کشور، شهر يا شرکت در زمينه فناوري اطلاعات است.
آمادگی الکترونیکی در مدل های مختلف دارای تعاریف متعددی است. با بررسی این تعاریف متوجه این امر مشترک در تمامی آنها خواهیم شد که؛ ميزان نفوذ فناوري اطلاعات و ارتباطات درخانهها، بنگاههاي اقتصادي، مراكز بهداشتي و درماني و ادارات دولتي مبناي ارزيابي آمادگي الكترونيكي يك جامعه قرار ميگيرد.
حال با قرار دادن معیارهای مورد قبول در هر کشور می توانیم میزان آمادگی الکترونیکی را بسنجیم. به عنوان مثال؛ داشتن سازمانهایی بر خط و یا مدارسی که دارای امکانات فناوری اطلاعات باشد.
سپس با سنجیدن این معیارها می توان به میزان آمادگی یک کشور، شهر یا شرکت دسترسی پیدا کرد.
از جمله مدل هایی که در سطح جهان مورد قبول هستند می توان به Mc connel ، CID ،APEC و... اشاره کرد.
مفاهیم و مدلهای رفتار شهروندی سازمانی و رفتار شهروندی عادی و ارتباط میان آنها
- رفتار شهروندی,رفتار شهروندی عادی,رفتار شهروندی سازمانی,مفاهیم و مدلهای رفتار شهروندی سازمانی و رفتار شهروندی عادی و ارتباط میان آنها,ارتباط میان رفتار شهروندی سازمانی و رفتار شهروندی عادی,دانلود پایان نامه رشته مدیریت
دیدگاه های و رویکردهای کارآفرینی در سازمان و بررسی مدلهای آن
- تاریخچه کارآفرینی سازمانی,کارآفرینی درون سازمانی چیست,کارآفرینی در سازمانها,کارافرینی در سازمان,ضرورت کارآفرینی سازمانی,فرآیند کارآفرینی سازمانی,موانع کارآفرینی سازمانی,مدل کارآفرینی سازمانی,اهمیت و ضرورت کارآفرینی سازمانی,هدف کارآفرینی سازمانی,پایان نامه کارآفرینی سازمانی,پایان نامه در مورد کارآفرینی سازمانی,دانلود پایان نامه کارآفرینی سازمانی,انواع مدل های کارآفرینی سازمانی
مبانی و مدلهای ورشکستگی (ویژه ارائه کلاسی درسهای تصمیم گیری در مسائل مالی و مدیریت سرمایه گذاری)
- دانلود پاورپوینت مبانی و مدلهای ورشکستگی,تعریف ورشکستگی ,دلایل ورشکستگی ,مراحل ورشکستگی,ابزار های شناسایی عوامل ورشکستگی ,بررسی قانون ورشکستگی ایران,هزینه های ورشکستگی ,تاثیر هزینه های ورشکستگی بر ساختار سرمایه ,مالیات و هزینه های ورشکستگی ,صورت وضعیت مالی شرکت ورشکسته,مدلهای پیش بینی ورشکستگی
مدلهای احتمالی همراه با حل المسائل
- مقدمه,احتمالی,شلدون راس,مدلها
پاورپوینت مدلهای کنترل دسترسی اجباری MAC
- پاورپوینت مدلهای کنترل دسترسی اجباری MAC,پاورپوینت مدل حفظ محرمانگی BLP,پاورپوینت مدل دسترسی Mac
پاورپوینت مدلهای تصمیم گیری چند شاخصه
- پاورپوینت تصمیم گیری چند شاخصه,پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره,دانلود پاورپوینت تصمیم گیری چند شاخصه,دانلود پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره
طراحی كنترل كننده های فیدبك حالت بهینه بر اساس مجموعه ای از مدلهای سیستم
- فیدبك حالت بهینه,پایدارساز سیستم قدرت,طراحی كنترل كننده های فیدبك حالت بهینه,طراحی كنترل كننده های فیدبك حالت بهینه بر اساس مجموعه ای از مدلهای سیستم,دانلود مقالات مهندسی برق,دانلود مقالات برق
بررسی مدلهای پایداری در زنجیره تامین و روشهای اندازه گیری آن
- پایداری در زنجیره تامین,مفهوم پایداری در زنجیره تامین,پایداری در مدیریت زنجیره تامین,پایداری زنجیره تامین چیست؟,پایداری مدیریت زنجیره تامین,مدلهای پایداری در زنجیره تامین,روشهای ارزیابی پایداری,روشهای اندازه گیری پایداری در زنجیره تامین,پایان نامه زنجیره تامین پایدار,مدل های ارزیابی پایداری
پاورپوینت سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی
- پاورپوینت سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی,سیستم های چهارگانه یک سیستم بازاریابی,سیستم اطلاعات بازاریابی,سیستم برنامه ریزی بازاریابی,سیستم سازمانی بازاریابی,سیستم کنترل بازاریابی,سیستم های توزیع,انواع مدلهای بازاریابی,مدل گروه مشاوره بوستون,
ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم مدلهای وفاداری مشتریان (فصل دوم)
- ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مفاهیم مدلهای وفاداری مشتریان (فصل دوم)
پاورپوینت فصل هشتم درس ارزشیابی عملکرد دولت و حکومت با عنوان دیدگاه ها و مدلهای ارزشیابی
- پاورپوینت ارزیابی عملکرد,پاورپوینت ارزشیابی عملکرد دولت و حکومت,دانلود پاورپوینت ارزیابی عملکرد
بانک اطلاعاتی، پایگاه داده و مدلهای آن و بانک اطلاعاتی تجهیزات آزمایشگاه کنترل نیروگاه طو
- بانک اطلاعاتی, پایگاه داده و مدلهای آن و بانک اطلاعاتی تجهیزات آزمایشگاه کنترل نیروگاه طوس
دانلود مقاله با موضوع مدلهای پیاده سازی دولت الکترونیک
- علوم سیاسی,مقاله
بررسی مدلهای ارزیابی بهره وری
- مدلهای ارزیابی بهره وری,مراحل ايجاد معيارهاي بهرهوري,مفهوم ارزش افزوده در بهرهوري,شاخصهاي بهرهوري ارزش افزوده,روش سريع ارزيابي بهرهوري,محدوديتهاي ارزيابي بهرهوري شركتها,تحقیق مدلهای ارزیابی بهره وری,مقاله مدلهای ارزیابی بهره وری,,
مبانی نظری مدلهای ارزیابی بهره وری
- مبانی نظری مدلهای ارزیابی بهره وری,ادبیات و مبانی نظری مدلهای ارزیابی بهره وری,پیشینه تحقیق مدلهای ارزیابی بهره وری,دانلود پیشینه تحقیق مدلهای ارزیابی بهره وری,دانلود مبانی نظری مدلهای ارزیابی بهره وری,فصل دوم پایان نامه مدلهای ارزیابی بهره وری,ادبیات نظری مدلهای ارزیابی بهره وری
پاورپوینت درباره مدلهای تصمیم گیری چند معیاره
- پاورپوینت درباره مدلهای تصمیم گیری چند معیاره,پاورپوینت مدلهای تصمیم گیری چند معیاره
پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری
- دانلود رایگان پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری,پاورپوینت مدلهای خط مشی گذاری,خط مشی به مثابه یک بازده نهادی ,نقش نهادها در خط مشی گذاری,نقش افراد در خط مشی گذاری,رابطه تعادل مبارزات گروهی و خط مشی گذاری,مدل خط مشی گذاری عمومی,خط مشی گذاری بر اساس مدل عقلایی,سیستم خط مشی گذاری عقلایی,مدل عقلایی خط مشی گذاری,
بررسی کارایی مدلهای اسپرینگیت، زیمسکی واهلسون در امکان پیش بینی ورشکستگی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی کارایی مدلهای اسپرینگیت, زیمسکی واهلسون در امکان پیش بینی ورشکستگی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران, کارایی مدلهای اسپرینگیت, زیمسکی واهلسون در امکان پیش بینی ورشکستگی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
دانلود ترجمه مقاله مدلهای مبتنی بر عامل شخصیت نام تجاری یک بررسی انتقادی
- روانشناسی و علوم تربیتی,مقاله
بررسی روشها و مدلهای اندازه گیری ارزش ویژه برند سبز
- ارزش ویژه برند سبز,عوامل موثر بر ارزش ویژه برند سبز,مدلهای اندازه گیری ارزش ویژه برند سبز,روشهای اندازه گیری ارزش ویژه برند سبز,دانلود پایان نامه ارزش ویژه برند سبز,اهمیت ارزش ویژه برند سبز, تصویر برند سبز
پژوهش بررسی و مقایسه مدلهای رسوبی و انتخاب یك مدل ریاضی برای رودخانه
- بررسی و مقایسه مدلهای رسوبی,انتخاب یك مدل ریاضی برای رودخانه,مدل ریاضی,رودخانه ها و سیلاب ها,جنس سنگ های رسوبی,مدل های رسوبی,کف رودخانه ها,انواع رسوبات,رسوبات ابرفتی,رسوبات یخچال ها,تخلخل رودخانه ها,دانلود,دانلود مقاله,دانلود تحقیق,دانلود پایان نامه
پژوهش مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی
- پژوهش مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی,,تحقیق مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی,,مبانی نظری مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی,,پیشینه تحقیق مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی,,ادبیات نظری مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی,,پایان نامه مدلهای تصمیم گیر,,,
دانلود ادبیات نظری تعاریف و مدلهای کارکردهای اجرایی (فصل دوم )
- پیشینه پژوهش کارکردهای اجرایی,ادبیات نظری کارکردهای اجرایی,فصل دوم پایان نامه کارکردهای اجرایی,مدل CEO مغزی یا رهبر ارکستر,چارچوب نظری کارکردهای اجرایی,مبانی نظری کارکردهای اجرایی
پاورپوینت , مدلهای بازاریابی و نحوه ایجاد خلاقیت در مدیریت آن , 63اسلاید , pptx
- فصل اول , سیستم بازاریابی و انواع مدل های بازاریابی , فصل دوم , چگونگی ایجاد خلاقیت در مدیریت بازاریابی
ادبیات نظری و سوابق تحقیق تعاریف و مدلهای هوش سازمانی (فصل دوم)
- ادبیات نظری و سوابق تحقیق هوش سازمانی (فصل دوم) ,مبانی نظری هوش سازمانی (فصل دوم),مبانی نظری رابطه ابعاد هوش سازمانی,مقاله در مورد هوش سازمانی,پیشینه تحقیق نظریه های هوش سازمانی,پیشینه پژوهش تعریف هوش سازمانی,فصل دوم پایان نامه ارشد انواع هوش س,
ادبیات نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و مدلهای تعهد سازمانی و سکوت سازمانی (فصل دوم)
- ادبیات نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف و مدلهای تعهد سازمانی و سکوت سازمانی,دانلود مباني نظري تعریف تعهد سازمانی,مباني نظري مدل های سکوت سازمانی,پيشينه تحقيق علل و انگیزه سکوت سازمانی,پيشينه پژوهش مدل ها و نظریه های تعهد سازمانی,فصل دوم پايان ن
پاورپوینت،تحقیقات بازاریابی، سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی،52 اسلاید،pptx
- تحقیقات بازاریابی, سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی,مدیریت بازار در بازاریابی و مدیریت بازار,بازاریابی ومدیریت کسب و کار,بازاریابی
مقاله بررسی انواع مدلهای اقتصاد سنجی
- دانلود مقاله بررسی انواع مدلهای اقتصاد سنجی,دانلود تحقیق بررسی انواع مدلهای اقتصاد سنجی,مقاله بررسی انواع مدلهای اقتصاد سنجی,تحقیق بررسی انواع مدلهای اقتصاد سنجی
دانلود مقاله مدلهای مدیریت نتایج
- روانشناسی و علوم تربیتی,مقاله
مدلهای گرافیکی و نمایش آنها
- مدل های گرافیکی,مسائل پیچیده و غیر قطعی,الگوریتم های بادگیری ماشین,تئوری احتمال,تئوری گراف,مدلهای گرافیکی و نمایش آنها,دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی
پاورپوینت فصل هفتم مدیریت سرمایه گذاری جونز ترجمه تهرانی و نوربخش با موضوع مدلهای قیمت گذاری دارایی (تئوری بازار سرمایه)
- دانلود پاورپوینت فصل هفتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تألیف چارلز پی جونز ترجمه دکتر تهرانی و دکتر نوربخش با موضوع موضوع مدلهای قیمت گذاری دارایی (تئوری بازار سرمایه),پاورپوینت فصل هفتم کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز ترجمه تهرانی و نوربخش با نحوه معامله اوراق بهادار ,پاورپوینت موضوع مدلهای قیمت گذاری دارایی (تئوری بازار سرمایه) ,پاورپوینت فصل هف
اسلاید کامل مدلهای کنترل دسترسی اجباری (MAC)
- Models of mandatory access control (MAC,کنترل دسترسی عامل ها به اشیاء بر اساس سطوح امنیتی آنها و قواعد ثابت,مدل های حفظ محرمانگی,مدل BLP,مدل های حفظ صحت,مدل Biba,مدل های خاص پایگاه داده ها,مدل SeaView,مدل Jajodia Sandhu,مدل Smith Winslett,سطوح ردهبندی عاملها (یا برنامهها) و اشیاء (یا منابع),خیلی سری یا TS (مخفف Top Secret),سری یا
پاورپوینت مدلهای عاملی و تعادلی
- دانلود پاورپوینت مدلهای عاملی و تعادلی,مدل های عاملی,مدل های تک عاملی ,تشکیل پرتفوی بهینه,مدل های چند عاملی,تنوع بخشی در مدل های چند عاملی,مدل قیمت گذاری داراییهای سرمایه ای,انتخاب پرتفوی و خط بازار سرمایه ,مدل بتای صفر ,تئوری قیمت گذاری آربیتراژ APT,APT و بازار سرمایه ایران,APT و CAPM
چارچوب نظری و سوابق تحقیق اهداف و مدلهای بازاریابی رابطه مند(فصل دوم پایان نامه)
- خرید,فصل,دوم,تحقیق,خرید فصل دوم تحقیق,خرید خرید فصل دوم تحقیق چارچوب نظری و سوابق تحقیق اهداف و مدلهای بازاریابی رابطه مند(فصل دوم پایان نامه),خرید خرید فصل دوم تحقیقچارچوب نظری و سوابق تحقیق اهداف و مدلهای بازاریابی رابطه مند(فصل دوم پایان نام,,,
تحقیق مدلهای اقتصاد سنجی
- تحقیق در مورد مدل های اقتصادی,تحقیق مدلهای اقتصاد سنجی,اقتصاد سنجی,تحقیق در مورد Econometrics,مقاله در مورد اقتصاد سنجی,دانلود تحقیق درباره سیستم های اقتصاد سنجی,Econometrics,مقاله درباره روش های سنجش اقتصاد
دانلود ترجمه مقاله استفاده از مدلهای لوجیت اتو رگرسیو برای پیش بینی احتمال فزونی
- روانشناسی و علوم تربیتی,مقاله
مدلهای محاسباتی عصبی از تأثیرات جانبی ناحیه آسیب دیده مغز روی نواحی دورتر از منطقه آسیب دیده
- مدلهای محاسباتی عصبی از تأثیرات جانبی ناحیة آسیب دیده مغز روی نواحی دورتر از منطقه آسیب دیده,مقاله مدلهای محاسباتی عصبی از تأثیرات جانبی ناحیة آسیب دیده مغز روی نواحی دورتر از منطقه آسیب دیده,تحقیق مدلهای محاسباتی عصبی از تأثیرات جانبی ناحیة آسیب دیده مغز روی نواحی دورتر از منطقه آسیب دیده,مدلهای محاسباتی عصبی,تأثیرات جانبی ناحیة آسیب دیده مغز
چارچوب نظری و سوابق پژوهشی تعاریف و مدلهای جانشین پروری (فصل دوم)
- چارچوب نظری و سوابق پژوهشی تعاریف و مدلهای جانشین پروری (فصل دوم),تعریف جانشین پروری,جايگاه جانشين پروري در منابع انساني,عوامل مؤثر بر جانشین پروری,مدل فرآیند جانشین پروری,موانع برنامه ریزی جانشین پروری
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مدلهای همسویی (فصل دوم)
- مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و مدلهای همسویی (فصل دوم),مباني نظري استراتژی فناوری اطلاعات,پيشينه تحقيق استراتژی همسویی فناوری اطلاعات,پيشينه پژوهش همسویی استراتژیک,چارچوب نظري مدل های همسویی,پيشينه نظري نظریات مخالف همسویی
نقش فناوری اطلاعات و تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیاده سازی مدیریت دانش و بررسی مدلهای آن
- پایان نامه با موضوع مدیریت دانش,دانلود پایان نامه مدیریت دانش,پایان نامه مدیریت دانش doc,موضوع پایان نامه مدیریت دانش,پایان نامه پیاده سازی مدیریت دانش,بررسی مدلهای مدیریت دانش,نقش فناوری اطلاعات در مدیریت دانش,تأثیر فرهنگ سازمانی بر پیاده سازی مدیریت دانش
مدلهای كسب و كار در اقتصاد جدید
- مدلهای كسب و كار در اقتصاد جدید
پاورپوینت مدلهای پایگاه اطلاعاتی
- دانلود پاورپوینت مدلهای پایگاه اطلاعاتی,پاورپوینت مدلهای پایگاه اطلاعاتی,مدلهای پایگاه اطلاعاتی,پایگاه اطلاعاتی
پیش بینی وقوع بحران مالی در بازار سرمایه ایران با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها ( بررسی مقایسه ای با مدلهای اسپرین گیت، آلتمن، اهلسون، زیمسکی
- پیش بینی وقوع بحران مالی در بازار سرمایه ایران با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها ( بررسی مقایسه ای با مدلهای اسپرین گیت, آلتمن, اهلسون, زیمسکی, شیراتا,بررسی پیش بینی وقوع بحران مالی در بازار سرمایه ایران با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها ( بررسی مقایسه ای با مدلهای اسپرین گیت, آلتمن, اهلسون, زیمسکی, شیراتا
مقاله بررسی مدلهای اقتصاد سنجی
- تحقیق بررسی مدلهای اقتصاد سنجی,پژوهش بررسی مدلهای اقتصاد سنجی,مقاله بررسی مدلهای اقتصاد سنجی,دانلود تحقیق بررسی مدلهای اقتصاد سنجی,بررسی مدلهای اقتصاد سنجی,مدل,اقتصاد سنجی
ادبیات تحقیق و سوابق پژوهشی مفاهیم و مدلهای سرمایه اجتماعی (فصل دوم)
- ادبیات تحقیق و سوابق پژوهشی مفاهیم و مدلهای سرمایه اجتماعی (فصل دوم),مبانی نظری مدل سرمایه اجتماعی,پیشینه تحقیق اندازه گیری سرمایه اجتماعی,پیشینه پژوهش شکل گیری سرمایه اجتماعی,فصل دوم پایان نامه ارشد دیدگاه سرمایه اجتماعی,چارچوب نظری سرمایه اجتم
پاورپوینت تحقیقات بازاریابی، سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی 52 اسلاید pptx
- تحقیقات بازاریابی,سیستم بازاریابی و انواع مدلهای بازاریابی,مدیریت بازار در بازاریابی و مدیریت بازار,بازاریابی و مدیریت کسب و کار,بازاریابی مدیریت کسب و کار,انواع بازاریابی,بازاریابی و بازار شناسی,تعاریف بازاریابی